Auto Helden

Bent u een zoektocht gestart naar een auto nabij Helden? Maak kennis met Autobedrijf van Ninhuys in Beringe. Ons autobedrijf staat voor kwaliteit en het bieden van de beste service. Op het gebied van auto’s en onderhoud hebben wij al meer dan 45 jaar ervaring. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste autobedrijven in de regio. Een nieuwe auto, lease of occasion? Het kan allemaal bij van Ninhuys. Wij leveren zowel particulier als zakelijk nieuwe personen- en bedrijfsauto’s van alle merken. Dit is mogelijk dankzij onze unieke samenwerking in de autobranche. Gaat u voor een occasion op maat? Wij bieden graag hulp!

Welke service en diensten voor uw auto bieden wij?

Ons doel is in geval van schade of reparatie uw auto weer optimaal te laten functioneren. Wij beschikken daarom over een perfect uitgeruste werkplaats. Een aantal diensten waarvoor u bij ons terecht kunt:

  • Schadeservice en herstel
  • Airco service
  • Reparatie
  • Kleine beurt
  • Grote beurt

Voor ons maakt het geen verschil of u uw auto bij ons heeft aangeschaft of niet, iedereen is van harte welkom. Heeft uw voertuig een kleine beurt nodig? Wij checken vitale onderdelen zoals de accu, banden, remmen, uitlaat en schokdempers. Daarnaast worden de lampen bijgesteld, olie ververst, filters vervangen en vloeistoffen bijgevuld. Voor een grote beurt controleren we de banden, testen we de remmen, gaan we motorafstellingen na, inspecteren we de accu, het uitlaatsysteem, ophanging, schokdempers en koelsysteem. Ook de V-snaar, multiriem en distributieriemen worden niet vergeten.

Meer informatie?

Bij van Ninhuys bent u aan het juiste adres voor hulp bij autoschade, reparatie, onderhoud of storingen. U heeft bij ons de zekerheid van een BOVAG garantie. Dit betekent dat u verzekerd bent van betrouwbaarheid en kwaliteit. Voor een auto in de buurt van Helden komt u naar van Ninhuys. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend tot 20:00 en op zaterdag tot 16:00. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de service en diensten die wij bieden? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op.

Contact