Autobedrijf Beringe

Bij Autobedrijf van Ninhyus bent u aan het juiste adres voor het kopen van een compleet nieuwe auto, occasion en onderhoud of reparatie van uw auto. Bij ons bent u verzekerd van de allerbeste service en kwaliteit. Wij zetten hier ons vakkundig en goed opgeleid personeel en hoogwaardige apparatuur in. Tevens zijn wij aangesloten bij BOVAG, hét kwaliteitskeurmerk. Al vanaf 1969 zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste autogarages in de regio. Bent u dus op zoek naar hét autobedrijf in Beringe? Maak dan snel kennis met van Ninhyus.

Waarom kiezen voor autobedrijf van Ninhuys?

Wij beschikken over een zeer uitgebreide werkplaats en onze monteurs zijn in staat, dankzij het opleidingsprogramma en niveau, elk type en merk auto te voorzien van onderhoud. Ook indien u uw auto niet bij ons heeft aangeschaft, bent u van harte welkom uw auto in onze vertrouwde handen af te geven. Heeft u wel uw auto bij ons gekocht, dan voeren wij onderhoud voor u uit zonder dat hierdoor de fabrieksgarantie vervalt. Zoekt u ervaren monteurs op het gebied van schadeherstel? Zoek dan niet verder. Van Ninhuys is de beste optie voor perfect herstel van schade. De kosten voor deze reparatie worden gewoon door uw verzekeraar uitgekeerd. Daarnaast kunt u bij onze autogarage in Beringe ook terecht voor service en reparatie en een kleine of grote beurt. Voor kleine dingen zoals het vervangen van een lamp of bijvullen van olie, kunt u zelfs tot 20:00 bij ons aankloppen! Wij hebben ook een uitgebreid assortiment aan occasions. Wilt u een occasion op maat? Wij kunnen u hiermee helpen! Laat ons uw wensen weten en wij gaan voor u op zoek naar een auto die volledig aan uw eisen voldoet. Wanneer u akkoord gaat en de auto geschikt vindt, kunt u de auto bij ons af komen halen. Van Ninhuys let er altijd op dat het voertuig van goede kwaliteit is en beschikt over een BOVAG garantie

Neem contact met ons op

Autoschade, onderhoud of storingen zijn voor van Ninhuys geen enkel probleem, wij laten uw auto weer naar behoren functioneren. Bent u enthousiast geworden over de service die wij bieden en wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact op met autobedrijf van Ninhuys in Beringe. Ook indien u op zoek bent naar een nieuwe auto helpen wij u hier graag mee. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Bel ons of vul het contactformulier in op onze website!

Contact