Autogarage Baarlo

Welkom bij van Ninhuys, de fullservice mobiliteitspartner voor consumenten en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe auto of occasion of wellicht zoekt u een autogarage nabij Baarlo voor onderhoud van uw auto? Kom snel langs bij van Ninhuys in Beringe. Wij streven ernaar om de beste service en kwaliteit te leveren, daarom beschikken wij over deskundig personeel, hoogwaardige apparatuur en grote technische database. We zijn niet voor niets één van de grootste autobedrijven in de regio.

De voordelen van autogarage van Ninhuys

Wat voor merk en type auto u ook heeft, onze monteurs zijn in staat elke auto in onderhoud te voorzien. Voor ons maakt het geen enkel verschil of u uw auto wel of niet bij ons gekocht heeft. Bent u op zoek naar ervaren monteurs voor schadeherstel, u hoeft niet verder te zoeken. Maak snel kennis met van Ninhuys. U bent bij ons tevens van harte welkom voor service, reparatie en een kleine of grote beurt. Wij zijn iedere maandag tot en met vrijdag geopend tot wel 20:00 en op zaterdag tot 16:00. Van Ninhuys beschikt ook over een uitgebreid assortiment occasions. Zoekt u er één op maat? Wij helpen u graag. Geef ons uw wensen door en wij gaan voor u op zoek naar een auto die volledig aan uw eisen voldoet. Indien u hiermee akkoord gaat kunt u de auto bij ons af komen halen. Wij letten er altijd op dat het voertuig van goede kwaliteit is en dat deze beschikt over een BOVAG garantie. Meer weten? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Wilt u gebruik maken van de service en diensten die wij bieden of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met autogarage van Ninhuys nabij Baarlo. Ook indien u op zoek bent naar een lease auto helpen wij u hier graag mee. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Bel ons of vul het contactformulier in op onze website!

Contact