Autogarage Kessel

Bent u toe aan een nieuwe auto, occasion of lease? Kom snel langs bij van Ninhuys. Ook voor reparatie en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij garanderen de beste service en kwaliteit. Hiervoor zetten wij onze vakkundige en goed opgeleide medewerkers in. Wij zijn tevens aangesloten bij BOVAG. Koopt u dus een auto bij ons, dan heeft u recht op BOVAG garantie. Sinds 1969 houdt van Ninhuys zich al bezig met auto’s en onderhoud. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste autobedrijven in de regio. Zoekt u een ervaren autogarage nabij Kessel, breng een bezoek aan autobedrijf van Ninhuys.

De voordelen van onze autogarage

Wij hebben maar één bedrijfsfilosofie en dat is het leveren van de beste service en kwaliteit. Om dit te garanderen beschikken wij over een zeer goed uitgeruste werkplaats. Onze monteurs zijn, dankzij het opleidingsprogramma en niveau, in staat elk type auto in onderhoud te voorzien. Voor ons maakt het geen verschil of u uw auto bij ons heeft aangeschaft of niet. Bij ons kunt ook met een nieuwe auto voor onderhoud langskomen zonder dat de fabrieksgarantie hierdoor vervalt. Ervaren monteurs voor schadeherstel vindt u ook bij ons. Uw verzekeraar keert de kosten hiervoor gewoon uit. Voor een grote of kleine beurt bent u ook van harte welkom bij ons autobedrijf nabij Kessel. Bij ons kunt u tot 20:00 terecht voor kleine werkzaamheden zoals het vervangen van een lamp of bijvullen van olie. Wist u dat wij beschikken over een uitgebreid assortiment occasions? Wilt u een occasion op maat? Wij helpen u hier graag bij! Vertel ons uw wensen en wij gaan voor u op zoek naar een auto die volledig aan uw eisen voldoet. Wij letten er altijd op dat het voertuig van goede kwaliteit is en beschikt over een BOVAG garantie. Meer weten? Neem contact met ons op.

Uw specialist in de autobranche

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over één van de diensten die wij bieden? Neem dan nu contact op met autogarage van Ninhuys nabij Kessel. U heeft bij ons de zekerheid van een BOVAG garantie. Dit betekent dat u verzekerd bent van betrouwbaarheid en kwaliteit. Weten wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons of vul het contactformulier in op de website!

Contact