Autogarage Maasbree

Bent u op zoek naar een autogarage nabij Maasbree? Maak kennis met Autobedrijf van Ninhuys in Beringe. Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit en de beste service. Wij hebben al meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van auto’s en onderhoud en zijn uitgegroeid tot een van de één van de grootste autogarages in de regio. Wilt u een nieuwe auto, er wellicht eentje leasen of een occasion? Bij van Ninhuys kan het allemaal. Dankzij onze unieke samenwerking in de autobranche zijn wij in staat zowel particulier als zakelijk, nieuwe personen- en bedrijfsauto’s van alle merken te leveren. Wilt u een occasion op maat? Wij kunnen u hiermee helpen! Vertel ons uw wensen en wij gaan op zoek naar de perfecte auto voor u.

De diensten en service van onze autogarage

Bij van Ninhuys hebben we één doel voor ogen en dat is het leveren van de beste service en kwaliteit. Om u hiervan te verzekeren beschikken wij over een perfect uitgeruste werkplaats. Een aantal diensten waarvoor u bij ons terecht kunt:

  • Schadeservice en herstel
  • Airco service
  • Reparatie
  • Kleine beurt
  • Grote beurt

Ongeacht of u uw auto bij ons gekocht heeft, u bent altijd welkom voor schadeservice en uiteraard elke andere service en dienst die wij bieden. Indien uw voertuig een kleine beurt nodig heeft, worden enkel de vitale onderdelen en functies nauwkeurig gecontroleerd. Hier vallen de banden, uitlaat, accu, remmen en schokdempers onder. Daarnaast worden de lampen bijgesteld, olie ververst, filters vervangen en vloeistoffen bijgevuld. Brengt u uw auto voor een grote beurt, dan testen we onder andere de remmen, controleren we de banden en gaan we de motorafstellingen na. Verder inspecteren we de accu, uitlaatsysteem, ophanging, schokdempers en koelsysteem, V-snaar, multiriem en distributieriemen.

Meer weten?

Voor hulp bij autoschade, reparatie, onderhoud of storingen bent u bij van Ninhuys aan het juiste adres. Wist u trouwens dat wij beschikken over een BOVAG lidmaatschap! Voor kleine klusjes kunt u trouwens bij ons terecht tot wel 20:00! Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de service en diensten die onze autogarage nabij Maasbree te bieden heeft? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op.

Contact