Autogarage Nederweert

De beste autogarage in de buurt van Nederweert? Dat is autobedrijf van Ninhuys. U bent bij ons van harte welkom voor service, onderhoud en schade. Kiest u voor ons, dan kiest u voor de beste kwaliteit en service. Doordat wij al meer dan 45 jaar werkzaam zijn in de autobranche, zijn wij een ware expert geworden en tevens uitgegroeid tot één van de grootste autobedrijven in de regio. U bent bij ons aan het juiste adres voor het kopen van een nieuwe auto, occasion of lease. Wat uw wensen ook zijn, wij regelen het. Van Ninhuys levert zowel particulier als zakelijk auto’s van elk merk.

De diensten en service van autogarage van Ninhuys

Graag helpen wij een misverstand uit de wereld. Een verzekeraar wijst u in sommige gevallen door naar een gespecialiseerd bedrijf voor schadeherstel. Het lijkt dan alsof dit de enige optie is, maar dat is niet het geval. Bij van Ninhuys in omgeving Nederweert kunt u terecht voor perfect herstel van schade. Naast schadeherstel bieden wij ook de volgende service:

  • Reparatie
  • Airco service
  • Kleine beurt
  • Grote beurt

Het maakt voor ons geen enkel verschil of uw auto bij ons vandaan komt of niet, iedereen is welkom bij van Ninhuys. Wilt u genieten van een optimaal klimaatcomfort tijdens het rijden? Dit wordt verzorgt door de airco installatie. Het zorgt voor een constante temperatuur in de auto, zodat u uw bestemming veilig bereikt. Wij adviseren daarom uw airconditioning goed te onderhouden, wij doen dit graag voor u. Wilt u uw auto langsbrengen voor een kleine beurt? In dat geval checken wij alle vitale onderdelen. Bij een grote beurt controleren we de wielen, accu, V-snaar, het uitlaatsysteem en nog veel meer. Als finishing touch smeren we alle sloten en scharnieren.

Meer weten?

Hulp bij schade, onderhoud, storingen of reparatie, van Ninhuys staat voor u klaar. Wij zijn dé autogarage nabij Nederweert. Bij ons bent u verzekerd van een BOVAG-garantie, een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. U kunt voor kleine werkzaamheden zoals het vervangen van een lamp of verversen van olie bij ons terecht tot 20:00. Heeft u een vraag of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Contact