Autogarage Panningen

U bent bij autogarage van Ninhuys aan het juiste adres voor het kopen van een compleet nieuwe auto, occasion en onderhoud of reparatie van uw auto. Wij garanderen de beste service en kwaliteit. Hiervoor zetten wij onze goed opgeleide medewerkers in die tevens beschikken over topapparatuur. Daarnaast zijn wij aangesloten bij BOVAG, hét kwaliteitskeurmerk. Sinds 1969 zijn wij actief in de autobranche en inmiddels is van Ninhuys uitgegroeid tot één van de grootste autobedrijven in de regio. Zoek u dus naar dé autogarage nabij Panningen? Kom snel langs bij van Ninhyus.

Waarom autogarage van Ninhuys?

Onze werkplaats is zeer goed uitgerust en onze monteurs zijn, dankzij een goed opleidingsprogramma en uitstekend niveau, altijd in staat elk type en merk auto in onderhoud te voorzien. Heeft u uw auto niet bij ons autobedrijf gekocht? Geen enkel probleem, u bent van harte welkom uw auto bij ons langs te brengen. Wij voeren onderhoud voor u uit zonder dat de fabrieksgarantie vervalt indien uw auto wel bij ons gekocht is. Ook voor schadeherstel kunt u bij ons terecht, onze ervaren monteurs zijn u graag van dienst. De kosten hiervoor worden door uw verzekeraar uitgekeerd. Daarnaast kunt u bij onze autogarage ook aankloppen voor service en reparatie en een kleine of grote beurt. Wist u dat wij open zijn tot 20:00 uur voor kleine klusjes zoals het vervangen van een lamp of bijvullen van olie? Wij beschikken ook over een uitgebreid assortiment occasions. Zoekt u een occasion op maat nabij Panningen? Wij helpen u hier graag bij!

Neem contact met ons op

Wilt u gebruik maken van onze service en diensten of heeft u een vraag? Neem gerust contact op met autobedrijf van Ninhuys nabij Panningen. Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Van Ninhuys biedt hulp. Wij bieden een extra service genaamd “auto op maat”. Vertel ons uw wensen wij gaan voor u op zoek naar een model die hieraan voldoet. Wilt u meer weten? Bel ons of vul het contactformulier in op onze website!

Contact