Autogarage Sevenum

Hartelijk welkom bij autobedrijf van Ninhys. Wij zijn een fullservice mobiliteitspartner voor zowel de consument als bedrijven. Zoekt u een nieuwe auto, occasion of gewoon een autogarage in de buurt van Sevenum voor schadeherstel of onderhoud? Kom dan eens langs of maak een afspraak met van Ninhuys. Ons streven is het leveren van de beste service en kwaliteit. Om dit te realiseren beschikken wij over hoogwaardige apparatuur, deskundig personeel en een grote technische database. Dankzij onze jarenlange ervaring in de autobranche zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste autobedrijven in de regio.

Waarvoor kunt bij onze autogarage terecht?

Elk merk en type auto is bij ons welkom en laten we weer naar behoren functioneren. Het maakt voor ons geen verschil of u uw auto bij ons gekocht heeft of niet. Wij zetten graag een aantal diensten waarvoor u bij ons terecht kunt op een rijtje:

  • Schadeservice en herstel
  • Airco service
  • Reparatie
  • Kleine beurt
  • Grote beurt

Bij een kleine beurt checken wij: banden, uitlaat, accu, remmen, schokdempers, lampen, verversen we de olie, vervangen we filters en de vloeistoffen worden bijgevuld. Bij een grote beurt testen we de remmen, controleren de banden en gaan we de motorafstellingen na. Dat is nog niet alles we inspecteren ook de accu, het uitlaatsysteem, ophanging, schokdempers en koelsysteem, V-snaar, multiriem en distributieriemen.

Kies voor de beste service

Wilt u gebruik maken van de service en diensten van onze autogarage nabij Sevenum? Neem gerust contact met ons op. Of het nu om een reparatie, storing, onderhoud of autoschade gaat, bij van Ninhuys bent u aan het juiste adres. Wij zijn tevens BOVAG-lid, dit betekent dat u bij ons verzekerd bent van een BOVAG-garantie. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend tot 20:00 en op zaterdag tot 16:00.

Contact