Diensten En Serviceimage    image

Autobedrijf van Ninhuys bestaat al sinds 1969. Onze bedrijfsfilosofie is sinds de oprichting het leveren van de beste service en kwaliteit en natuurlijk de nazorg van uw auto, daardoor is autobedrijf van Ninhuys in al die jaren uitgegroeid tot een van de grotere autobedrijven in de regio.

  • HELLA Gutmann diagnose systeem

(Ook beschikken wij over diverse officiele merkdealer diagnose systemen of het een Duitse,Franse , Japanner of Koreaan is wij kunnen vrijwel altijd de juiste diagnose stellen aan u auto.)

Om die service en kwaliteit te kunnen garanderen hebben wij de beschikking over een zeer goed uitgeruste werkplaats. Door het opleidingsprogramma en niveau van onze monteurs kunnen wij elk merk en type auto van onderhoud voorzien welke qua kwaliteit zeker niks onderdoet aan dat van de officiële dealer. Ook indien u de auto niet bij ons heeft aangeschaft kunt u uw auto in onze vertrouwde handen geven voor een gedegen onderhoud.Ook kunt u met een nieuw gekochte auto het onderhoud gewoon bij ons laten uitvoeren zonder dat hierdoor de fabrieksgarantie vervalt.

Contact
Schadeservice en Herstel

image

Even een misverstand rechtzetten. Veel verzekeraars verwijzen u naar gespecialiseerde bedrijven voor schadeherstel. Ze doen voorkomen alsof dat uw enige keuzemogelijkheid zou zijn. Maar u wilt misschien helemaal niet naar een bedrijf dat u niet kent en waar men u niet kent. Goed om te weten dat u die keuzevrijheid wel heeft. Ook voor perfect schadeherstel is autobedrijf van NINHUYS de beste optie. Wij kennen u en uw auto. En de reparatiekosten? Die worden door de verzekeraar gewoon uitgekeerd. Maakt u zich dus niet ongerust. Wij zorgen voor schadeherstel van alle schades dus ook glasschade.

Contact
Airco service en Reparatie

image  hsp

De airconditioninginstallatie zorgt voor een optimaal klimaatcomfort tijdens het autorijden – 12 maanden per jaar! De temperatuur in het voertuig is aangenaam constant. Hierdoor blijft u langer geconcentreerd en bereikt u veilig uw bestemming.

Voor uw veiligheid biedt de airconditioninginstallatie echter nog meer. Naast de aangename verkoeling op hete dagen zorgt de airconditioning er ook voor dat de lucht in het interieur snel wordt ontvochtigd.
Dit betekent dat de ruiten sneller worden ontwasemd. Een bijzonder aangenaam neveneffect is dat de ontvochtigde lucht in het voertuig verdraagzamer en daardoor beter voor uw gezondheid is.

Daarvoor moet u de airconditioning echter wel regelmatig laten onderhouden. Hierbij moet rekening worden gehouden met twee bijzonder belangrijke factoren:

  • De verdamper – regelmatig desinfecteren
    Hier nestelen zich graag bacteriën, schimmels en andere micro-organismen. Deze komen via het ventilatiesysteem in het interieur terecht en veroorzaken bij veel mensen onaangename, allergische reacties.Het enige dat hier helpt is het desinfecteren van de verdamper!
  • Het interieurfilter – regelmatig vervangen
    Dit filter is erg belangrijk voor de schone lucht in het interieur. Het filtert bijvoorbeeld pollen, stof en vuil uit de lucht. Het interieurfilter moet één keer per jaar of om de 15.000 kilometer worden vervangen.

Zorg ervoor dat de frisse lucht in uw auto ook daadwerkelijk fris is!

Contact
Kleine beurt

Bij een kleine beurt worden alle vitale onderdelen en functies van de auto zoals banden, uitlaat, accu, schokdempers en remmen – nauwkeurig gecontroleerd. Ook worden de lampen bijgesteld, vloeistoffen bijgevuld, filters vervangen en wordt de olie ververst.

Contact
Grote beurt

De grote beurt gaat, zoals de naam al zegt, een stuk verder dan een kleine. Natuurlijk worden alle vitale functies getest en de vloeistoffen bijgevuld, maar de grote beurt voorziet in meer. De olie wordt ververst en de remmen worden op hun werking getest. Zijn ze goed schoon? Het luchtfilter wordt vervangen en periodiek ook het interieurfilter. Wel zo fris. Daarna volgt de controle van wielen en banden, inclusief de bandenspanning. De motorafstellingen worden nagegaan en indien nodig bijgesteld. Verder inspecteert de monteur accu, uitlaatsysteem, ophanging, schokdempers en koelsysteem. V-snaar, multiriem en distributieriemen worden evenmin over het hoofd gezien. Als finishing touch worden alle scharnieren en sloten gesmeerd. Bij een grote beurt wordt geen detail over het hoofd gezien.

Smeermiddelen van Eni

Eni_Logo_180512Eni

Contact
Onze Werkplaats

Contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.