Autogarage Meijel

Zoekt u een autogarage nabij Meijel? Maak kennis met Autobedrijf van Ninhuys in Beringe. Kiezen voor ons autobedrijf, betekent kiezen voor de allerbeste service en kwaliteit. Al meer dan 45 jaar houden wij ons bezig met auto’s en onderhoud. Het is dan ook niet voor niets dat wij zijn uitgegroeid tot één van de grotere garages in de omgeving. Gaat u voor een compleet nieuwe auto, een occasion of lease? Bij van Ninhuys is het allemaal mogelijk. Wij zijn in staat zowel particulier als zakelijk nieuwe personen- en bedrijfsauto’s van alle merken te leveren. Dit is mogelijk dankzij onze unieke samenwerking in de autobranche. Een occasion op maat? Wij helpen u er graag mee!

Onze diensten en service van autogarage van Ninhuys

Wij hebben slechts één doel voor ogen: het leveren van de beste service en kwaliteit. Wij beschikken over een perfect uitgeruste werkplaats zodat u hiervan verzekerd bent. U kunt bij ons terecht voor de volgende zaken:

  • Schadeservice en herstel
  • Airco service
  • Reparatie
  • Kleine beurt
  • Grote beurt

Of u nu uw auto bij ons gekocht heeft of niet, wij heten u altijd van harte welkom voor schadeservice en uiteraard iedere andere service en dienst die wij bieden. Als u langskomt omdat uw auto een kleine beurt nodig heeft, worden alle vitale functies en onderdelen gecontroleerd. Hieronder vallen de banden, uitlaat, accu, remmen en schokdempers. Tevens worden de lampen bijgesteld, olie ververst, filters vervangen en vloeistoffen bijgevuld. Voor een grote beurt geldt dat we de remmen testen, banden controleren en motorafstellingen nagaan. Ook inspecteren we de accu, het uitlaatsysteem, schokdempers, koelsysteem, ophanging, multiriem, V-snaar en distributieriemen.

Wilt u meer informatie?

Autoschade, onderhoud of storingen zijn voor van Ninhuys geen enkel probleem, wij zorgen ervoor dat uw auto weer naar behoren functioneert. Wij zijn aangesloten bij BOVAG, een onmisbaar kwaliteitskeurmerk. Tot wel 20:00 kunt u bij ons terecht voor kleine klusjes. Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de service en diensten die onze autogarage nabij Meijel te bieden heeft? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op.

Contact