Autogarage Neerkant

Zoekt u de beste autogarage nabij Neerkant? Stop met zoeken en maak kennis met autobedrijf van Ninhuys in Beringe. Bij ons bent u van harte welkom voor onderhoud of schade aan uw auto. Kiezen voor ons, betekent kiezen voor de allerbeste kwaliteit en service. Wij zijn al meer dan 45 jaar werkzaam in de autobranche en weten precies wat we doen. Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe auto, een occasion op maat of lease. Wij regelen het allemaal voor u. Bovendien leveren wij zowel particulier als zakelijk auto’s van alle merken.

Voor welke diensten kunt u bij onze autogarage terecht?

Om misverstanden meteen maar even te voorkomen; in sommige gevallen verwijst een verzekeraar u naar gespecialiseerde bedrijven voor schadeherstel en lijkt het alsof dit de enige optie is. Niets is minder waar, voor perfect schadeherstel kunt u ook bij garage van Ninhuys in de omgeving van Neerkant terecht. Naast schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres voor:

  • Reparatie
  • Airco service
  • Kleine beurt
  • Grote beurt

Heeft u uw auto niet bij van Ninhuys gekocht? Geen enkel probleem, iedereen kan bij ons aankloppen. Een optimaal klimaatcomfort tijdens het rijden wordt verzorgt door de airco installatie. Het zorgt ervoor dat de temperatuur in de auto constant is, zodat u uw bestemming veilig bereikt. Het is daarom van belang uw airconditioning goed te onderhouden. Wij regelen dit voor u. Heeft uw auto een kleine beurt nodig? Wij checken vitale onderdelen en functies. Bij een grote beurt gaan we een stapje verder en vervangen we het luchtfilter, controleren onder andere wielen en banden, inspecteren de accu, het uitlaatsysteem, V-snaar en als finishing touch smeren we alle sloten en scharnieren.

Neem contact met ons op

Of u nu hulp nodig heeft bij schade, reparatie, storingen of onderhoud, bij van Ninhuys staan we altijd voor u klaar. Wij zijn dé autogarage in de buurt van Neerkant. Wij beschikken over een BOVAG keurmerk, hét bekende kwaliteitskeurmerk. Voor kleine werkzaamheden zoals het vervangen van een lamp kunt u bij ons terecht tot wel 20:00. Heeft u een vraag of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of vul het contactformulier op de website in. Va Ninhuys denkt graag met u mee.

Contact